top of page

Zasebnost

1. Splošni pogoji

 • Nahajate se na spletnem mestu wonder-esthetic.com. Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ti splošni pogoji.

 

 • Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da ste seznanjeni in njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo. Pridržujemo pravico, da te splošne pogoje brez obvestila spremenimo ali dopolnemo. Veljavnost podatkov in informacij, objavljenih na spletnem mestu moreladesign.com, je treba pred uporabo obvezno preveriti pri naši ekipi.

 • Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave, zato ne prevzemamo odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov. Vsebine, ki so objavljene na tem spletnem mestu ali povezanih spletnih straneh, torej lahko vsebujejo netočnosti, tipkovne, slovnične ali tipografske napake. Lastno odgovornost zanje izrecno izključujemo.

 

 • Vsebin spletnega mesta nismo zavezani posodabljati, jih pa lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo. Tako si pridržujemo pravico do spreminjanja in dopolnjevanja vsebin. To spletno mesto je naša intelektualna lastnina. Vse informacije, podatki, produkti in opisi storitev ter druga vsebina, vključno z vsemi računalniškimi programi, ki so na voljo na spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Uporabniki jih ne smejo spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati za komercialne ali druge namene. Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem mestu, so last moreladesign.com ali pa so objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršnakoli uporaba teh slik brez pisnega dovoljenja lastnika je prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine.

 

 • Blagovne znamke, logotipi in storitvene znamke (zaščitni znaki), ki so prikazani na spletnem mestu, so naša last ali last tretjih oseb. Uporabniki jih brez našega pisnega dovoljenja oziroma pisnega dovoljenja lastnika zaščitnih znakov ne smete uporabljati.

 

 • Vloge za odobritev uporabe podatkov s spletnega mesta wonder-esthetic.com skupaj z obrazložitvijo pošljite na E-poštni naslov: wonderljubljana@gmail.com .

 

 • Pridržujemo si pravico, da v primeru kršenja teh splošnih pogojev uporabimo vsa pravna in dejanska sredstva za preprečitev nadaljnih kršitev, vključno z blokiranjem dostopa kršitelja do spletnega mesta moreladesign.com .

 

2. Namen zbiranja osebnih podatkov

 

Upravljalec obdeluje osebne podatke uporabnikov za sledeče namene:

 

 • povpraševanje uporabnikov

 • direktno komuniciranje

Upravljavec lahko obdeluje sledeče osebne podatke uporabnikov:

 

 • ime in priimek, elektronski naslov, stacionarno in/ali mobilno telefonsko številko

 

3. Osebna privolitev uporabnika

 • Uporabnik z obiskom spletnega mesta moreladesign.com soglaša z zbiranjem in obdelavo njegovih osebnih podatkov iz točke 2.

4. Neposredno trženje

 

 • Za namene neposrednega trženja upravljalec ne uporablja nobenega osebnega podatka uporabnika.​

5. Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

 

 • Upravljalec ne posreduje osebnih podatkov uporabnikov tretjim osebam.

 

6. Shranjevanje osebnih podatkov

 

 • Na spletni strani moreladesign.com se ne shranjujejo podatki uporabnika, ko ta pošlje povpraševanje. Osebni podatki uporabnika, ko ta pošlje povpraševanje, se posredujejo na elektronski naslov wonderljubljana@gmail.com in se uporabijo zgolj za namene iz točke 2.

 

7. Zbiranje podatkov na podlagi katerih ne moremo določiti vaše identitete

 

 • Spletna stran moreladesign.com uporablja Google Analitiko, ki anonimno beleži vedenje uporabnikov na strani. S tem lahko spoznavamo uporabniške navade ter izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Ljubljana, 7.4.2022

bottom of page